Sinds 1915 is Dols & Co uw vertrouwde adres op het gebied van interieurdesign voor de particuliere en zakelijke markt. Ruim 100 jaar staan wij garant voor bijzondere en kwalitatief hoogstaande ontwerpen. Smaakvolle en tijdloze designs met een cosmopolitische allure.

Uw unieke visie is ons uitgangspunt. Wij leven ons in in uw wensen en vertalen dit in een sfeervol en comfortabel interieur. Samen met u creëren wij een herkenbaar en eigen signatuur waar u met plezier leeft en/of werkt.

Dols & Co is niet gebonden aan één stijl. Wij werken op klassieke wijze met respect voor historische elementen, maar ook voor een contemporary vormgeving kunt u bij ons terecht. Vluchtige trends zijn voor ons niet leidend. Kenmerkend zijn ons bijzonder gevoel voor kleur, gebruik van fraaie materialen en ongeëvenaard hoog service niveau.

Wij begeleiden en adviseren u gedurende het gehele traject. Het creëren van een synergie tussen de toepassing van stoffen en materialen, de keuze van de meubelen en uw identiteit is onze taak. Samen met u komen we tot een eindresultaat dat inspireert.

Wij werken met eigen, in Nederland gevestigde, ateliers. Zo garanderen wij u een hoge kwaliteit en kunnen wij flexibel werken. Voor elke situatie bedenken wij een oplossing. Het team van Dols & Co realiseert een custom-made resultaat dat bij u past..

Team

 
Suson Dols

Suson Dols

Sophia Bakker

 
 

Residence Oktober 2015

Denk out of the box

Vijf interior designers, waaronder Dols & Co, kwamen naar Atelier Residence om hun visie en adviezen te delen.

 

 

Zie Oud Zuid

Magazine Z.O.Z. – Zie Oud Zuid informeert op het gebied van cultuur, lifestyle en uitgaan in de wijken Oud Zuid, Rivierenbuurt, De Pijp, Zuidas en Gelderlandplein in stadsdeel Zuid, Amsterdam.

 
 
 

 

Residence.nl

NIEUW HOOFDSTUK VOOR DOLS & CO

3 vragen aan Sophia Dols